O lo'o va'aia e le Fa'alapotopotoga Fa'avae a Saina le Fa'atuputeleina Tumau I le lotolotoi o Lu'itau o le Lalolagi

O le vaiaso nei, na lipotia mai ai e le pisinisi faufale a Saina le tuputupu aʻe mautu, tusa lava pe o loʻo faʻaauau pea ona tulaʻi mai luitau o le tamaoaiga o le lalolagi. O le alamanuia, o se vaega autu o le vaega o gaosiga o Saina, o loʻo i ai se sao taua i le tuʻuina atu o oloa uʻamea i pisinisi eseese, e aofia ai taʻavale, faufale, ma masini.

E tusa ai ma faʻamatalaga lata mai mai le China Foundry Association, o le afa muamua o le 2024 na vaʻaia ai se siʻitia laititi o le gaosiga o gaosiga, faʻatasi ai ma le faʻatupulaia o le tausaga i le tausaga e 3.5%. O lenei faatupulaia e mafua ona o le malosi o le manaoga i totonu o le atunuu mo oloa gaosi sili ona lelei, aemaise lava i le fausiaina ma le vaega o taavale, lea e tumau ai le malosi o tupe teufaafaigaluega i atinae tetele ma taavale eletise.

Ae ui i lea, o le alamanuia foi e feagai ma ni luitau. O le si'itia o tau o mea mata'utia, e mafua mai i fesuiaiga o tau o oloa i le lalolagi, ua una'ia ai tupe mama. E le gata i lea, o feeseeseaiga tau fefaʻatauaʻiga i le va o Saina ma Amerika o loʻo faʻaauau pea ona aʻafia ai le aofaʻi o oloa auina atu i fafo, ona o tau ma isi faʻalavelave tau fefaʻatauaʻiga e aʻafia ai le faʻatauvaʻa o oloa gaosi a Saina i maketi autu i fafo.

Ina ia foia nei lu'itau, o le tele o fale fa'avae a Saina ua fa'atupula'ia le liliu atu i faiga fa'atekonolosi ma faiga fa'aauau. O le faʻaaogaina o tekonolosi gaosiga faʻapitoa, e pei o le masini ma numera numera, ua fesoasoani e faʻaleleia atili le lelei ma faʻaititia le tau o gaosiga. E le gata i lea, o loʻo faʻateleina le faʻamamafa i le faʻaleleia o le siosiomaga, faʻatasi ai ma le tele o kamupani o loʻo teu faʻafaigaluega i faiga mama mama ma faʻaitiitiga otaota.

O lenei aga'i i le fa'aauauina e fetaui lelei ma sini lautele o le si'osi'omaga a Saina, a'o fa'aauau pea ona fa'amalosia e le malo tulafono fa'alesiosiomaga i so'o se pisinisi. I le tali atu, ua va'aia e le vaega fa'avae le fa'atuputeleina o le gaosiga o mea lanu meamata, lea e fa'aaogaina e fa'aoga ai mea fa'alelei ma faiga. O lenei suiga e le gata ina fesoasoani i kamupani ia tausisia tulafono faatonutonu ae o le tatalaina foi o avanoa fou maketi i le televave o le tamaoaiga o le tamaoaiga.

I le va'ava'ai i luma, o lo'o fa'aeteete le fa'amoemoe o tagata tomai fa'apisinisi e uiga i le lumana'i. E ui o lo'o tumau pea le le mautonu o le va'aiga o le tamaoaiga o le lalolagi, o le fa'aauau pea o le fa'atupulaia o maketi i totonu o Saina, fa'atasi ai ma le fa'amuamua a le alamanuia i mea fou ma le fa'aauau, e fa'amoemoe e lagolagoina le atina'e mautu. Ae ui i lea, e manaʻomia e kamupani le faʻamalosi ma fetuutuunai e faʻatautaia luitau faigata o le maketi o le lalolagi.

I le fa'ai'uga, o lo'o fa'atautaia e le pisinisi fa'avae a Saina se vaitau o suiga, fa'apaleni le tuputupu a'e ma le mana'oga e fo'ia lu'itau tau tamaoaiga ma le si'osi'omaga. A'o fa'aauau pea le fa'atupuina o le alamanuia, o lona agava'a e fa'afou ma talia le fa'aauauina o le a avea ma ki i le fa'atumauina o lona tulaga fa'atauva i le tulaga o le lalolagi.

6


Taimi meli: Sep-04-2024